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Registros recuperados : 12 | |
1. | | BOSCHIERO, B. N.; CASTRO, S. G. Q. de; CRUZ, L. P. da; CARVALHO, J. L. N.; SILVA, S. R.; BRESSIANI, J. A.; KÖLLN, O. T. Biomass yield, nutrient removal, and chemical composition of energy cane genotypes in Southeast Brazil. Industrial Crops and Products, v. 191, 115993, Jan. 2023. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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2. | | BRESSIANI, J.; SANTETTI, G. S.; ORO, T.; ESTERES, V.; BIDUSKI, B.; MIRANDA, M. Z. de; GUTKOSKI, L. C.; ALMEIDA, J. L. de; GULARTE, M. A. Hydration properties and arabinoxylans content of whole wheat flour intended for cookie production as affected by particle size and Brazilian cultivars. LWT - Food Science and Technology, v. 150, 111918, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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3. | | Bressiani, J.; MIRANDA, M. Z. de; Gutkoski, L. C.; Esteres, V.; Almeida, J. L. de; Gularte, M. A. Efeito da cultivar, granulometria e interação destas no conteúdo de arabinoxilanas de farinha integral. In: REUNIÃO DA COMISSÃO BRASILEIRA DE PESQUISA DE TRIGO E TRITICALE, 13., 2019, Passo Fundo. Ata e Resumos... Passo Fundo: Ed. do Autor, 2019. p. 532-536. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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4. | | MIRANDA, M. Z. de; JUNGES, T. A.; BRESSIANI, J.; ORO, T.; MONTEIRO, L. K.; TATSCH, P. O. Relação entre cor de farinha de trigo e cor do miolo do pão. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 26., 2018, Belém, PA. Anais... Belém, PA: CBCTA, 2018. Código do trabalho 3530. Código do trabalho 3530. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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5. | | BRESSIANI, J.; ESTERES, V. P.; ORO, T.; GUTKOSKI, L. C.; MIRANDA, M. Z. de; GULARTE, M. A. Propriedades de hidratação da farinha integral produzida a partir de genótipos de trigo brasileiro indicados para biscoito. In: SIMPÓSIO DE ALIMENTOS, 10., 2018, Passo Fundo. Refinarias de alimentos, indústrias sustentáveis [anais...]. Passo Fundo: Ed. UPF, 2018. 6 p. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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6. | | BRESSIANI, J.; ESTERES, V. P.; ORO, T.; MIRANDA, M. Z. de; GULARTE, M. A.; GUTKOSKI, L. C. Determinação de compostos fenólicos totais em farinhas de trigo de grão inteiro produzidas a partir de diferentes genótipos e tamanhos de partícula. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 26., 2018, Belém, PA. Anais... Belém, PA: CBCTA, 2018. Código do trabalho 3826. Código do trabalho 3826. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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8. | | BARBOSA, M. H. P.; RESENDE, M. D. V. de; BRESSIANI, J. A.; SILVEIRA, L. C. I. da; PETERNELLI, L. A. Selection of sugarcane families and parents by Reml/Blup. Crop Breeding and Applied Biotechnology, Viçosa, MG, v. 5, p. 443-450, 2005. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão; Embrapa Florestas. |
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9. | | BARBOSA, M. H. P.; RESENDE, M. D. V. de; PETERNELLI, L. A.; BRESSIANI, J. A.; SILVEIRA, L. C. I. da; SILVA, F. L. da; FIGUEIREDO, I. C. R. de. Use of REML/BLUP for the selection of sugarcane families specialized in biomass production. Crop Breeding and Applied Biotechnology, Viçosa, MG, v. 4, n. 2, p. 218-226, jun. 2004. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão; Embrapa Florestas. |
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10. | | BRESSIANI, J. A.; BURNQUIST, W. L.; FUZATTO, S. R.; BONATO, A. L.; GERALDI, I. O. Combining ability in eight selected clones of sugarcane (Saccharum sp). Crop Breeding and Applied Biotechnology, Londrina, v. 2, n. 3, p. 411-416, Sept. 2002. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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11. | | SILVA, M. de A.; LANDELL, M. G. de A.; GONÇALVES, P. de S.; BRESSIANI, J. A.; CAMPANA, M. P. Estimates of general and specific combining ability for yield components in a partial sugarcane diallel cross. Crop Breeding and Applied Biotechnology, Londrina, v. 2, n. 1, p. 107-112, Mar. 2002. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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Registros recuperados : 12 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental. |
Data corrente: |
06/02/2017 |
Data da última atualização: |
06/02/2017 |
Autoria: |
HEROLD, M.; GARCÍA ESTEBAN, M.; LAU SARMIENTO, A.; HOOSBEEK, M.; ADAM, K.; MORTON, D.; MARTORANO, L. G.; LISBOA, L. S.; MUNIZ, R.; SOTTA, E.; BELTRÃO, N. E. S.; VETTORAZZI, C. A.; NASCIMENTO, N. C. do; GUADALUPE, V.; AGUIAR, L. J. G. de; SANTOS, V. F. dos; SIMÕES, M.; FERRAZ, R. |
Afiliação: |
LUCIETA GUERREIRO MARTORANO, CPATU; ELENEIDE DOFF SOTTA, CPAF-AP. |
Título: |
Effects of land use changes on ecosystem processes, carbon storage and climate change mitigation. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
[S.l.]: ROBIN consortium, 2015. |
Páginas: |
88 p. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Project name (GA number): ROBIN (283093). |
Conteúdo: |
Land use change is the biggest driver of changes affecting tropical forests in Latin America and the ecosystem services that these provide. In this report we examine recent changes in land use and land cover and their effects on some indicators of biodiversity. This includes work to quantify interactions between biodiversity, land use options, and land use change in relation to climate change mitigation capacity by: (1) quantifying the direct effect of land use change on biodiversity, carbon storage, sequestration; (2) determining the direct effect of changes in biodiversity on climate change mitigation capacity as expressed in lowered sequestration rates of carbon, and ecosystem integrity; and (3) assessing the potential of biodiversity over a range of REDD relevant ecosystems to boost carbon sequestration and maintain carbon pools. |
Thesagro: |
Carbono; Mudança Climática; Uso da Terra. |
Categoria do assunto: |
P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/154830/1/ROBIN-D1.2.3-Effects-of-land-use-changes.pdf
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Marc: |
LEADER 01891nam a2200373 a 4500 001 2062855 005 2017-02-06 008 2015 bl uuuu t 00u1 u #d 100 1 $aHEROLD, M. 245 $aEffects of land use changes on ecosystem processes, carbon storage and climate change mitigation.$h[electronic resource] 260 $a[S.l.]: ROBIN consortium$c2015 300 $a88 p. 500 $aProject name (GA number): ROBIN (283093). 520 $aLand use change is the biggest driver of changes affecting tropical forests in Latin America and the ecosystem services that these provide. In this report we examine recent changes in land use and land cover and their effects on some indicators of biodiversity. This includes work to quantify interactions between biodiversity, land use options, and land use change in relation to climate change mitigation capacity by: (1) quantifying the direct effect of land use change on biodiversity, carbon storage, sequestration; (2) determining the direct effect of changes in biodiversity on climate change mitigation capacity as expressed in lowered sequestration rates of carbon, and ecosystem integrity; and (3) assessing the potential of biodiversity over a range of REDD relevant ecosystems to boost carbon sequestration and maintain carbon pools. 650 $aCarbono 650 $aMudança Climática 650 $aUso da Terra 700 1 $aGARCÍA ESTEBAN, M. 700 1 $aLAU SARMIENTO, A. 700 1 $aHOOSBEEK, M. 700 1 $aADAM, K. 700 1 $aMORTON, D. 700 1 $aMARTORANO, L. G. 700 1 $aLISBOA, L. S. 700 1 $aMUNIZ, R. 700 1 $aSOTTA, E. 700 1 $aBELTRÃO, N. E. S. 700 1 $aVETTORAZZI, C. A. 700 1 $aNASCIMENTO, N. C. do 700 1 $aGUADALUPE, V. 700 1 $aAGUIAR, L. J. G. de 700 1 $aSANTOS, V. F. dos 700 1 $aSIMÕES, M. 700 1 $aFERRAZ, R.
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |
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